imkanlar

ERC Bilgi Günü İTÜ’de!

İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde TÜBİTAK ile işbirliği içinde 25 Aralık 2019 tarihinde İTÜ Teknokent Arı-3 Konferans Salonunda ERC Bilgi Günü düzenlenecektir.

İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin Erasmus+ Projesi Kabul Edilmiştir

Affective Loop in Socially Assistive Robotics as an Intervention Tool for Children with Autism İsimli Erasmus+ Projesi Kabul Edilmiştir:

İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Stratejik Ortaklıklar Projesi Kabul Edildi

İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Erasmus + - Stratejik Ortaklıklar Okul Eğitimi Yeniliği Destekleyen Stratejik Ortaklıklar Projesi Kabul Edildi:

İTÜ Denizcilik Fakültesi’nin Erasmus + Mesleki Eğitim Programı 2019

Stratejik Ortaklıklar Mesleki Eğitim Yeniliği Destekleyen Stratejik Ortaklıklar Projesi Kabul Edildi

İTÜ, Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar

(KA202) faaliyetinde “ECVET Skills Platform” başlıklı ve “2019-1-TR01-KA202-077191” no’lu Projede Proje Ortağı Olarak Yer Almaktadır

“ClimOp” Projesi Horizon 2020 Programı Tarafından Desteklenmiştir

ClimOp: Climate Assessment of Innovative Mitigation Strategies Towards Operational Improvements in Aviation

İTÜ GİNOVA’nın Proje Ortağı Olarak Dâhil Olduğu Proje

“The Boundary Spanners Development Programme” Başlıklı Proje Erasmus Programı + Bilgi Ortaklıkları Tarafından Kabul Edildi.

“TexRobots" Projesi Horizon 2020 Programı Kapsamında Desteklenmiştir

%94.60'lık bir değerlendirme derecesiyle desteklenmeye uygun görülmüştür.

“FineFuture” Projesi Horizon 2020 Programı Tarafından Desteklenmiştir

New solutions for the sustainable production of raw materials

Denizcilik Fakültesinden AB Horizon 2020 Projesi: SAFEMODE

DENİZCİLİK FAKÜLTESİNDEN AB Horizon 2020 PROJESİ: SAFEMODE

İTÜ Denizcilik Fakültesi’nin 2018 Yılı Erasmus Stratejik Ortaklıklar Projesi

Erasmus+ Ana Eylem 2 Mesleki Eğitim Alanı Stratejik Ortaklıklar (KA202) Projesi Kabul Edildi

“Prace Sixth Implementation Phase Project (PRACE 6IP)” Projesi

Horizon 2020 Programı Tarafından Desteklendi

İTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nun 2018 Yılı Erasmus Stratejik Ortaklıklar Projesi

Erasmus+ Ana Eylem 2 Yükseköğretim Alanı Stratejik Ortaklıklar Projesi

İTÜ Uçak Mühendisliği’nin 2018 Yılı ERASMUS Stratejik Ortaklıklar Projesi

ERASMUS+ Ana Eylem 2 Yükseköğretim Alanı Stratejik Ortaklıklar Projesi

Horizon 2020 Programı Kapsamında Desteklenen Proje NanoMops

“Smart Cholesterol-Mopping Polymer Nanoparticles in Niemann-Pick Disease Type C – NanoMops” İsimli Proje Horizon 2020 Programı Kapsamında Desteklenmiştir.

ERASMUS + Programı Tarafından Desteklenen Proje MATERIART

İTÜ Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Leman Figen Gül’ün Ortak Olarak Yer Aldığı “MATERIART: Art and Science of Materiality in Architectural Design Education” adlı Proje ERASMUS + Programı Tarafından Desteklenmiştir.

Horizon 2020 Programı Kapsamında Desteklenen Proje mcBEEs

“Advanced Integrative Solutions to Corrosion Problems Beyond Micro–scale: Towards Long-term Durability of Miniaturized Biomedical, Electronic and Energy systems- -mcBEEs” İsimli Proje Horizon 2020 Programı Kapsamında Desteklenmiştir

“RMB - Design Tools for Sustainable Transformations”

Projesinin İnternet Sitesi Açılmıştır.